Heltidsskole måske til Faaborg


Heltidsskole måske til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis der er økonomi til det, flytter skolen ind i Bangsbo Klubbernes lokaler

FAABORG: Fra starten af næste år vil Bangsbo Klubbernes lokaler måske være beboet af unge mennesker det meste af dagen - hele ugen.

Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole har nemlig planer om at flytte sin heltidsskole, Værkstedsskolen Broby, ind til Faaborg.

- Vores specialkonsulenter vil hellere have en heltidsskole i Faaborg, fordi det er en større by. Der er mere brug for den dér, fortæller ungdomsskoleleder Susanne Sommer.

Heltidsskolen er et tilbud om undervisning på 7. til 10. klassetrin til unge mellem 14 og 18 år, der ikke trives i folkeskolen.

Ved ikke om der er råd

Skolen har indtil videre haft hjemme på Pontoppidanskolen i Brobyværk, men det skal der måske laves om på. Hvis økonomien er til det.

Et af Bangsbo Klubbernes lokaler skal nemlig indrettes til klasselokale. Resten af lokalerne, der blandt andet udgør værksteder og sportsfaciliteter, vil eleverne kunne bruge, som de er.

- Efter sommerferien får vi et tilbud fra et ingeniørfirma på, hvad det vil koste at indrette et klasselokale, siger Susanne Sommer, der derfor endnu ikke kan love, at flytningen bliver en realitet.

- Vi skal omorganisere inden for vores eget budget for at få råd til det. Og det er svært med de nuværende besparelser, siger ungdomsskolelederen.

Hun håber, at skolen i Faaborg vil være klar omkring 1. januar, hvis der er råd til den.

Godt at bruge lokalerne

Leder af Bangsbo Klubberne, Torben Mikkelsen, er glad for udsigten til, at klublokalerne bliver taget i brug hele dagen.

- Vi kan lige så godt udnytte de ressourcer, vi har. Og vores institution er jo tom om formiddagen, siger Torben Mikkelsen, der ser det som en fordel, at heltidsskolens elever vil have samme aldersgruppe som Bangsbo Klubbernes medlemmer.

- Det kunne da godt være, de ville gå i vores klub om aftenen, konstaterer han.

Heltidsskole måske til Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce