Buffalo Benefit, ét af Midtfyns mest hæderkronede bands, forsøger at gentage succesen fra sidste års brag af en aften på Foderstoffen i Rudme, hvor der blev skaffet midler til Børnecancerfonden.

Bandet leverer gedigen rock af den gode gammeldags slags og består af Holger Larsen, Preben Johansen, Rie Glintborg, Gitte Egelund Rasmussen, Ole Kattai og Birger Vestergaard.

Køkkenchef Christian Tørring, der er "gammel" Rudme-dreng, står i spidsen for en gigantisk gourmetmiddag, og både koncert og middag arrangeres i samarbejde mellem Team Ringe-Paris 2016 og Foderstoffens frivillige.

Alle arbejder gratis, og hele overskuddet fra koncert/middag går til Børnecancerfonden. Koncerten er lørdag den 9. april klokken 21, hvor der indledes med velkomsdrink og middag fra klokken 18.30. Entréen er 125 kroner.

Menu koster 330 kroner. Billetter er sat til salg på foderstoffen.billetten.dk og hos Billetten.dk's salgssteder. (bgu)

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.