Ryslinge: De lokale helte på He-Rys bedste herrehold kommer i aften på en nærmest umulig opgave i 5. runde af landspokalturneringen. Her skal det lokale hold nemlig op mod 2. divisionsholdet IF Stadion Stadion fra København.

Det forudser He-Ry 67s spillende træner, Kasper Givskov, selv om det lykkedes for Ryslinge-holdet, der i efteråret optrådte i Serie 2, at besejre et andet 2. divisionshold i 4. runde.  

- Forventningerne er skruet lidt i vejret efter vores sejr over Odense, men IF Stadion er et meget rutineret hold, hvor flere spillere har prøvet et højere niveau, forklarer Kasper Givskov, som blandt andet har studeret aftenens modstander på video.

Det har dog også givet anledning til en vis portion optimisme hos træneren, som sammen med flere andre på He-Ry-holdet selv har divisionserfaring.

- De dækker 3-2-1, og hvis vi kan få hul på det forsvar, så ser jeg gode chancer for, at vi får en meget lige kamp. Det vigtigste er dog en god oplevelse for spillerne - selv om vi selvfølgelig går efter at vinde kampen og komme en runde videre, tilføjer træneren.

For vinderen af kampen venter måske et af landets helt store hold, idet ligaholdene træder ind i næste runde.
 
Kampen i Ryslinge Hallen fløjtes i gang klokken 20.
  • fyens.dk