Havnefoged kørte træt


Havnefoged kørte træt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AVERNAKØ: Efter blot halvanden sæson som havnefoged på Avernakø har Edith Longfors valgt at stoppe. Faktisk indgav hun sin opsigelse, da 2004-sæsonen sluttede efter efterårsferien.

- Det har været sjovt og dejligt, men jeg kunne ikke holde til det, fortæller Edith Longfors, som bor i Seden ved Odense, men også har hus på Avernakø.

I højsæsonens fem måneder var arbejdsdagene på cirka 17 timer, fordi hun ved siden af rengøring af havneområdet også passede den lille café på havnen. Og arbejdspresset blev for voldsomt for den 53-årige Edith Longfors.

- Man skal i hvert fald ikke begynde at regne på timelønnen, og jeg kunne ikke have en årsindtægt på det, fortæller Edith Longfors. Hun har måttet tage arbejde på vikarbureau i fire måneder i vinterperioden for at få det til at hænge sammen økonomisk.

Hun har dog ikke tænkt sig at opgive huset på øen.

- Nej, vi regner med at sælge huset og flytte permanent til Avernakø næste år, siger hun.

Formand for havnens bestyrelse, Arne Jensen, vil i første omgang sætte opslag op på øens opslagstavle for at finde en afløser.

- Det er nok mest realistisk, at det bliver en lokal, der tager over, men der findes jo også folk, der har lyst til at flytte til øerne. Vi har haft forespørgsler, så vi håber, det lykkes, siger han.

Havnefoged kørte træt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce