Havne-fest med vind i sejlene


Havne-fest med vind i sejlene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Det var med de tilfredse miner på, da FB&IF's venner søndag så småt kunne begynde at gøre status over årets havnefest.

Med 150.000 kroner i kassen blev fredagens sponsorcykelløb en helt overvældende succes, og sammen med overskuddet fra fest og tombola regner FB&IF-vennernes kasserer, Mogens Henriksen, med, at der bliver cirka 250.000 kroner til sportsarbejdet i Faaborg .

- Og det er vel egentlig ganske godt, siger han.

I år har festen været uden de helt store trækplastre på plakaten, men det har tilsyneladende ikke påvirket besøgstallet synderligt. De traditionelle publikumsmagneter såsom planken ud og søndagens morgensildebord trak masser af folk.

Sjov damefrokost

Men faktisk var det lørdagens damefrokost, som arrangørerne synes var det allersjoveste, selvom der ikke var de store penge i det.

36 damer blev vartet op af en flok veltrimmede herrer fra Fin Form, der i bedste Chippendales-stil havde indvilget i at optræde i bar overkrop. - "Men der var jo ingen, der havde sagt, at vi også skulle danse med dem", skulle en af herrerne dog efterfølgende være citeret for.

- Faktisk synes vi, damefrokosten har været det allersjoveste i år. Alle havde en forrygende dag, og når rygtet spreder sig, tror jeg på, at vi kan få fordoblet deltagerantallet nogle gange i de kommende år, siger Mogens Henriksen.

Planken Ud blev en bet for sidste års mester Ove "Albani", der blev sendt i havnen allerede i første runde.

Vinder blev Lars Schmidt, Faaborg Bilcenter, der i finalen slog Claus Liljengren fra Billums Bygningsmaling.

Pålidelighedssejladsen blev vundet af Vagn Gram.

Havne-fest med vind i sejlene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce