De syv kvindelige kunstnere i Harperne er klar til årets udstilling i GaleRiget i Bøjestræde.

Faaborg: Lidenskab, bogskab, skabning, ægteskab, klogskab, regnskab, venskab, landskab, moderskab, skabelse ... Find selv på flere og se, hvad Harperne har fundet på, når de i efterårsferien viser deres årlige udstilling i GaleRiget i Bøjestræde.

Her er årets tema nemlig alle tænkelige former for "skab", og det vil de syv kvindelige kunstnere i Harperne hver især komme med deres bud på.

- Tidligere har vi for eksempel haft "tøj" som tema, og i år har vi valgt "skab", og det kan der sikkert komme meget sjov ud af, siger Lis Valling og Randi Potter, da de besøger avisen for at fortælle om årets udstilling.

Harperne er en gruppe kvinder, der har udstillet sammen i over 40 år. Der er naturligvis sket udskiftninger undervejs, men de seneste år har det være med denne "holdopstilling": Jette Bork-Johansen, Faldsled (keramik og maleri), Lis Valling, Faaborg (tekstil), Randi Potter, Faaborg (keramik), Anne Gerd Juul Poulsen, Millinge (keramik), Edel Østergaard, Faldsled (papir), Birthe Einer-Jensen, Svendborg (tegning og maleri), og Els Cools, Faaborg (maleri).

- Men man skal ikke lægge noget bostaveligt i Harperne, undestreger Lis Valling og Randi Potter med et stort smil.

Udstillingen er for tredje år i træk i GaleRiget i Bøjestræde, hvor kunstnerparret Els Cools og Oliver Streich sammen med fotograf Lars Skaaning har til huse.

Der er fernisering lørdag 14. oktober klokken 11, og derefter kan udstillingen ses alle dage til og med søndag 22. oktober klokken 11-15. 

 

  • Af: