Harmonikafestival må bede kommunen om penge


Harmonikafestival må bede kommunen om penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE:Kommunen kan godt finde checkhæftet frem og skrive en check på 10.000 kroner til Dansk Harmonika- og Spillemands Træfforening.

Før dette års udgave af Harmonikafestivalen i Ringe, valgte Ringe Kommune at give tilsagn om en underskudsgaranti på det beløb. Den bliver der brug for, oplyser formanden for træfforeningen, Jørgen Rosendahl.

- Det gik ikke så godt, som vi havde håbet. Vi mangler stadig en endelig afregning fra Albani, men det bliver et underskud på små 15.000 kroner, siger han.

Sidste års festival gav et underskud på 3500 kroner. Jørgen Rosendahl forklarer den negative udvikling med, at der blev brugt flere penge på musik, men de ekstra gæster Dræsinebanden som hovednavn skulle trække til, kom ikke.

- Vi var for sent ude med vores pr-arbejde, mener formanden.

På trods af det i harmonikakredse store underskud, varsles der ikke nogen forandring før næste års træf.

- Vi holder fast i konceptet med at finde et hovednavn, og det bliver nok Dræsinebanden igen, siger Jørgen Rosendahl og begynder dermed pr-arbejdet forud for næste års harmonikafestival i god tid.

Dansk Harmonika- og Spillemands Træfforening arrangerer også en harmonikafestival i Lundeborg hvert år. Mængden af gæster er nogenlunde den samme som i Ringe, 3000-3500, men alligevel giver det harmonikatræf som regel overskud.

- Folk køber generelt mere øl i Lundeborg. Der er lidt mere træskobal over det, hvor der skal gang i dansegulvet, forklarer Jørgen Rosendahl.

Næste års Harmonikafestival Ringe afvikles 17. til 19. juni.

Harmonikafestival må bede kommunen om penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce