Har DNA-profil - match mangler

Politiet sørgede for at sikre sig spor på gerningsstedet. Det har dog endnu ikke ført til opklaring af sagen. Privatfoto

Har DNA-profil - match mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har endnu ikke fanget den mand, der i juni overfaldt den 78-årige Aase Wilhelmsen i sit eget hjem

Faaborg: Politiet har stadig ikke fået fingrene i den mand, der natten mellem den 2. og 3. juni stod bag et af årets groveste overfald.

Offeret var den 78-årige Aase Wilhelmsen. Mens hun lå og sov i sit hjem i Tømmergården i Faaborg, blev hun brutalt overfaldet. Hvad der helt præcist skete er uklart, men sikkert er det, at en ukendt mand overfaldt Aase Wilhelmsen mens hun sov.

Under overfaldet blev den Aase Wilhelmsen slået bevidstløs, og da hun vågnede havde hun kraftige smerter. Den ene side af hendes ansigter var dækket af blå mærker, og hendes kæbe var næsten brækket. Da hun ankom til sygehuset, kunne lægerne samtidig konstatere, at hun havde blå mærker langs begge arme og mærker efter kvælertag på halsen.

- Det eneste, hun husker er hænderne omkring halsen, og at hun i det øjeblik tænkte, at nu skulle hun dø, fortalte en af Aase Wilhelmsens døtre i disse spalter et par måneder efter overfaldet.

I samme forbindelse appellerede familien til offentligheden. Eventuelle vidner skulle henvende sig til politiet, så gerningsmanden kunne blive anholdt. Han var nemlig længe væk, da en mørbanket Aase Wilhelmsen vågnede efter overfaldet.

Hvad var årsagen til overfaldet? Det spørgsmål har både familie og politi forsøgt at besvare siden overfaldet. Der blev nemlig ikke stjålet noget fra lejligheden i forbindelse med overfaldet.

I første omgang fik politiet stykket en DNA-profil på gerningsmanden sammen ved hjælp af de spor, som politiets teknikere fandt i lejligheden. Men da den ikke matcher nogen af de profiler på kendte gerningsmænd, som politiet ligger inde med, ved man stadig ikke, hvem gerningsmanden er.

Et gennembrud i sagen kan dog være inden for rækkevidde. Politiet har siden fundet yderligere DNA-spor.

- Dem undersøger vi lige nu. Men det kan ende med at være et blindspor, siger leder af Faaborg-Midtfyn Lokalpoliti, Jens Friis Christensen.

Hvornår politiet har fundet de nye spor, og hvad de består i, ønsker han ikke at uddybe.

- Vi vil ikke ud med efterforskningen lige nu, siger han.

Har DNA-profil - match mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce