Handlende må ikke få faaborg.dk


Handlende må ikke få faaborg.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborgs handlende har fået nej til at købe internetadressen faaborg.dk af kommunen. Selv om den ikke bruges

FAABORG: Hvilken adresse taster man ind på computeren, hvis man gerne vil finde information om Faaborg på internettet?

Mon ikke en hel del ville starte på www.faaborg.dk. Netop derfor kunne Faaborg Handelsstandsforening godt tænke sig at overtage dén hjemmesideadresse fra Faaborg-Midtfyn Kommune, der har arvet domænet fra den gamle Faaborg Kommune.

Men kommunen siger nej. Den vil beholde www.faaborg.dk - også selv om adressen ikke skal bruges til andet end at sende internetbrugerne videre til kommunens nuværende hjemmeside på www.faaborg-midtfyn.dk.

Formanden for Faaborg Handelsstandsforening, Lars Pedersen ærgrer sig.

Bedre udstillingsvindue

- I bund og grund var det faktisk et forslag fra et medlem, for det ligger jo meget naturligt at søge på www.faaborg.dk, hvis man vil finde noget om byen. Og hvis kommunen ikke skulle bruge adressen, kunne vi jo lige så godt overtage den, siger Lars Pedersen.

Han forestiller sig, at handelsstandsforeningen skulle bruge hjemmesiden til at reklamere for forretningslivet i Faaborg. I dag har foreningen et hjørne af internettet på turistforeningens hjemmeside, men www.faaborg.dk ville være et bedre udstillingsvindue.

- Hvor mange går lige ind på www.visitfaaborg-midtfyn.dk/shopping, lyder det retoriske spørgsmål fra Lars Pedersen.

På rådhuset i Ringe er holdningen dog, at www.faaborg.dk er en officiel hjemmesideadresse, som skal tilhøre Faaborg-Midtfyn Kommune.

Kommunaldirektør Benny Balsgaard siger:

- Vi kan godt forstå handelsstandsforeningens ønske, men der kan være flere foreninger med samme interesse, for eksempel erhvervsrådet, så vi siger nej for ikke at gøre forskel, lyder det fra Benny Balsgaard.

Handlende parate senere

Kommunaldirektøren erkender, at www.faaborg.dk ikke skal bruges til andet end at henvise til kommunens nye hjemmeside i øjeblikket, og det samme gælder i øvrigt de fire andre gamle kommuners hjemmesideadresser.

- Det kan godt være, vi beslutter noget andet, men lige nu er vi principielt set ikke interesseret i at sælge.

I Faaborg Handelsstandsforening tager Lars Pedersen kommunens svar til efterretning, men erklærer sig samtidig parat til en handel, hvis kommunen på et tidspunkt ombestemmer sig. Hvor meget handelsstandsforeningen vil betale for www.faaborg.dk, har der dog slet ikke været talt om.

Handlende må ikke få faaborg.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce