Halsag i Horne hastebehandles


Halsag i Horne hastebehandles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE: Allerede på byrådets møde i morgen vil der komme en afklaring på halsagen fra Horne, hvor bestyrelsen i det seneste halve års tid har sat hårdt mod hårdt for at få et større tilskud.

Dermed imødekommer byrådet den tidsfrist på 15. januar, som Hornehallens bestyrelse har sat for en afklaring, hvis man ikke skulle lukke af for Horne Skoles brug af hallen.

Efter et ekstraordinært møde om sagen forleden lød meldingen ellers fra Erhvervs- og Kulturudvalgets formand, Ove K. Pedersen (H), at udvalget først skal have et møde med Faaborghallens bestyrelse, og at sagen derfor tidligst kunne nå at komme med på byrådets februarmøde.

Og Hornehallens tidsfrist havde Ove K. Pedersen ikke meget tilovers for.

- De kan sætte så mange tidsfrister, de har lyst til, lyder det fra udvalgsformanden.

Men i samråd med et andet medlem af Erhvervs- og Kulturudvalget, Jakob Holm (SF) vurderede borgmester Britta Duelund i går, at sagen haster så meget, at hun har sat den på som ekstraordinært punkt på morgendagens byrådsmøde.

- Det vil kun være rimeligt, at vi får en hurtig afklaring. Det er en hastesag, siger Jakob Holm.

Han er sammen Mogens Brems (V) fortaler for, at Hornehallen i år bevilges 100.000 kroner ekstra fra de midler, som er afsat til Faaborghal 2 i 2005-budgettet.

Den løsning kalder Ove K. Pedersen et brud på budgetforliget, men Jakob Holm er uenig.

- Det er penge, vi ellers ville have fået i overskud, fordi Faaborghal 2 først bliver klar til oktober. Pengene skulle tilbage i kassen, så jeg ser ingen problemer i at bruge dem, siger Jakob Holm

I modsætning til Ove K. Pedersen anerkender Jakob Holm fuldt ud, at Hornehallen har særlige økonomiske problemer, som kræver handling her og nu.

- Der er ingen tvivl om, at de har problemer, og så er der jo det aspekt, at Hornehallen er Horne Skoles gymnastiksal, og børnene skal jo have et sted, de kan dyrke idræt både nu og i fremtiden, siger Jakob Holm, der som bekendt også er formand for Børn- og Undervisningsudvalget.

Og Jakob Holm mener, at der inden sommerferien 2005 skal laves en revidering af tilskuddene til hallerne, så der opnås mere retfærdighed.

- Den fordeling, der er i dag, beror på tilfældigheder. Vi må have tilskuddene ensartet så meget som muligt, siger han.

Halsag i Horne hastebehandles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce