Både en bilrude og postkasser led overlast i forbindelse med nytårsaften.

Faaborg-Midtfyn: Nytåret er for de fleste fest og farver, men årsskiftet er desværre også forbundet med en del hærværk.

I Rugagerparken i Faaborg gjorde en eller flere personer sig til hærværksmand/-mænd, da en frontrude på en sølvgrå Hyundai Matrix blev knust med et kanonslag. Det skete i løbet af nytårsaften og også en vinduesvisker samt plexiglasset på taget i carporten ovenover bilen blev beskadiget.

Ifølge politiets døgnrapport blev en postkasse i Strandgårdsparken i Faaborg sprængt i stykker af fyrværkeri samme aften/nat, mens det ikke kun var postkassen, det gik ud over på Harevænget i Ferritslev. Da postkassen blev sprængt i stykker, ramte og beskadigede stykker kofangeren på en bil, en hvid VW Polo.

Også på Rønnebærvej i Årslev var hærværksmænd på spil. Her blev en postkasse af mærket Mefa sprængt i stykker, lyder det i døgnrapporten.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.