Habil minigolf i skovkanten

Der er hyggeligt på minigolfbanen ved Faaborg Camping. Men banen ligger afskærmet af træerne, så der er ikke lagt op til andre oplevelser ved banen end selve spillet. Godt for campister. Men ikke noget at køre langt efter.
Foto: yilmaz polat

Habil minigolf i skovkanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Vinden rusker lidt i træerne, så det er en fordel, at vi - golfspiller Søren Terndrup og journalisten - har valgt at teste minigolfbanen på Faaborg Camping lige netop nu. For her ligger det meste af banen nemlig i læ af de store træer, som også omkranser campingpladsen.

Det er første gang, vi skal prøve kræfter med en 18-hullers bane - tidligere har vi spillet i Bøjden og på havnen i Faaborg.

Så vi går i gang bevæbnet med ekstra tålmodighed og en regel om, at hvis ikke bolden ryger i hul på seks slag, må man videre til næste bane og inkassere syv point.

Efter kampen står det tal tre gange på journalistens regnskab - og kun to på golfspillerens. Til gengæld fik vi begge en enkelt gang lov til at hovere med et "hole in one" - på to forskellige baner.

Det vidner om en bane, som både tilbyder udfordring for dem, som er til rolig præcision (golfspilleren) og dem som slår hårdt og håber på det bedste (journalisten).

Som akkompagnement til minigolfspillet går en lille flok geder rundt ved siden af banen og bræger - måske for at distrahere de koncentrerede minigolfspillere. Måske bare for at få lidt opmærksomhed.

I hvert fald er de med til at skabe en hyggestemning omkring minigolfspillet, og for den sags skyld campinglivet.

For selv om minigolfbanen ligger tæt på Odensevej, er de nok de færreste, som starter bilen for at komme op og spille minigolf i bakkerne.
logo
logo
Foto: yilmaz polat

Habil minigolf i skovkanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce