Håstrup glemte sportsuge


Håstrup glemte sportsuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE-KORINTH: Mandag aften åbnede de to sportsuger i henholdsvis Horne og Korinth, og ingen af de arrangerende klubber var særlig heldige.

Ved Horne Cup, som er arrangeret af Horne f.S., var den første kamp et opgør i herrernespulje 2 mellem Horne og Ringe, og her kunne gæsterne fra Midtfyn trække en sikker sejr på 4-1 hjem.

Bedre gik det for Faaborgs herrer i pulje 1, som besejrede Brylle med 4-1

Sportsugen startede også skuffende for Korinth Idrætsforening (KIF), for kampen mellem KIF's herrer og Håstrup i pulje 2blev nemlig aldrig afviklet. Årsagen var, at lederne fra Håstrup havde glemt alt om kampen! Det er andet år i træk, at Håstrup glemmer en kamp i Korinth.

Dermed erKIF nu sikker på at skulle spille om førstepladsen i morgen.Modstanderne bliver Faldsled/Svanninge, som med møje og besvær vandt 3-2 over Hillerslev.

Aftenens kampe er i øvrigt:

I Horne spillerhjemmeholdet mod Ebberup i pulje 2 klokken 18.30, derefter mødes Brylle og Egebjerg i Pulje 1 klokken 19.15.

Programmet i Korinth står i ungdommens tegn, for først spiller Team Faaborgs juniorer mod Egebjerg klokken 18.20, og derefter er det Teams Faaborgs ynglinge, der møder Kværndrup klokken 19.50. (hol)

Håstrup glemte sportsuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce