Ringe/Espe: Siden 2005 har Midtfyns Håndbold eksisteret, men når den indeværende sæson om kort tid er slut, er det også slut med håndboldklubben, som er en sammenlægning af seniorholdene i Risøhøj og Krarup/Espe Håndbold.

På en ekstraordinær generalforsamling forleden blev det besluttet at nedlægge foreningen, oplyser Dorte Rosenfeldt, næstformand i Midtfyns HK.

- Vi kører sæsonen færdig, men ellers er det slut med foreningen, forklarer Dorte Rosenfeldt og sætter yderligere ord på beslutningen.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har forsøgt at slå de tre klubber Risøhøj, Krarup/Espe og Midtfyns HK sammen til én klub, men det har Krarup/Espe ikke været interesseret i, siger hun.

Ifølge formanden for Krarup/Espe Håndbold, Janne Riken, skyldes den manglende lyst til et større ægteskab to ting.

- Vi har en god økonomi, mens de andre skal ud og finde sponsorer, siger formanden.

- Og så frygter vi, at det kan give bagslag, og at folk ikke vil køre fra Ringe til Espe. Når man har bosat sig i Ringe, er det for at være tæt på alting, forklarer Janne Riken med henvisning til, at tanken var, at der på skift skulle spilles håndboldkampe og trænes i Espe og Ringe.

Bestyrelsen i Midtfyns HK har nu besluttet at slå sig sammen med Risøhøj.

- Det giver god mening, at vi også har en børne- og ungdomsafdeling. Det er svært, når vi kun har medlemmerne at trække på, fordi vi er en seniorafdeling, siger Dorte Rosenfeldt og peger på, at det blandt andet gælder, når der skal tjenes penge.

- Det er de samme, som vi trækker på gang på gang. Vi er også tre bestyrelser, og vi skal alle finde bestyrelsemedlemmer til det samme arbejde. Det er de samme sponsorer, vi går efter, så det giver god mening at slå pjalterne sammen.

Med beslutningen får Risøhøj og Krarup/Espe igen seniorhold.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.