Hånd i hånd: Dagplejebørn og bedsteforældre dansede om juletræet

Fredag havde dagplejebørnene i Ringe inviteret deres bedsteforældre på juletræsfest på Ringe Fri- og Efterskole. Mens nogle dansede, tog andre sig en lille pause. Foto: Kamilla Marie Kølerfeldt

Hånd i hånd: Dagplejebørn og bedsteforældre dansede om juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sang, dans og latter fyldte fredag formiddag den lille gymnastiksal på Ringe Fri- og Efterskole, da 57 dagplejebørn og deres bedsteforældre dansede om juletræet.

Ringe: Til tonerne fra "højt fra træets grønne top" dansede 57 dagplejebørn og deres bedsteforældre fredag formiddag hånd i hånd om juletræet på Ringe Fri- og Efterskole. Juletræet, som havde fået ærespladsen midt i lokalet, var blevet pyntet fra top til fod med røde og hvide guirlander, som dagplejebørnene selv havde lavet. Fredag formiddag holdt dagplejerne i Ringe nemlig bedsteforældredag, og i anledning af at dagen faldt på første december, havde dagplejemødrene for første gang valgt at slå den sammen med en juletræsfest. 

- Det var et nyt forslag fra dagplejerne, som jeg tog imod med kyshånd, fortæller dagplejer Ingrid Olesen

Ingrid Olesen oplever, at både børnene og bedsteforældrene får meget ud at sådan et arrangement. Det bringer bedsteforældrene sammen med deres børnebørn i en hyggelig stund, fortæller hun.

- Det er en god tradition, hvor bedsteforældrene oplever deres børnebørn sammen med dagplejeren. Når de er på besøg, er det nemmere for bedsteforældre at snakke med deres børnebørn om, hvad der foregår i dagplejen, siger dagplejer Ingrid Olesen.

Og så giver dagen også børnene og bedsteforældrene en uvurderlig stund sammen.

- Børnene får en hyggelig formiddag med deres bedsteforældre, og de fleste tager også med deres bedsteforældre hjem, når vi er færdige, tilføjer hun.

Når julesalmerne er sunget, og de sidste trin om træet er danset, vil der være fællesspisning med godteposer til børnene og kaffe til de voksne.

Til tonerne fra
Til tonerne fra "højt fra træets grønne top" dansede 57 dagplejebørn hånd i hånd med deres bedsteforældre. Foto: Kamilla Marie Kølerfeldt

Hånd i hånd: Dagplejebørn og bedsteforældre dansede om juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce