Gulvtæpper og maling i samme hus

Bo Jeppesen har tidligere i ca. tolv år drevet forretning med tæpper og gardiner. Ejendommen blev opført i 1978 til formålet.
Foto: Bente Guldborg

Gulvtæpper og maling i samme hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Jeppesen er butikschef i den nyåbnede FarveXperten på Gørtlervej 4 i Ringe Øst

Nu er der igen aktivitet i den store bygning på Gørtlervej 4 i Ringe, der i knap et par år har stået tom.

Det er samtidig en person, der kender stedet godt, der er rykket ind sammen med to kolleger, nemlig Bo Jeppesen. Forretningen er FarveXperten, der har holdt flyttedag fra Jernbanegade 5 og til noget større lokaliteter på Gørtlervej.

- Det er som en helt ny butik, hvor vi blandt andet har malet alle vægge hvide, fortæller Bo Jeppesen, der som en anden cirkushest har glædet sig meget til at komme tilbage i vante rammer. Det er han nu, og tæppeforretningen er således udvidet med alt i maling og tapeter.

Der er cirka 850 kvadratmeter at råde over, hvor de cirka 500 er beregnet på tæpper med mere, og de cirka 250 er indrettet med malingsaktiviteter.

Det er en januardag med en lidt lav, skarp sol, og naturligvis har de elektrisk gardin i mødelokalet. For butikken er leveringsdygtig i så at sige alt, hvad der har med gardiner, tæpper og maling at gøre.

Både Karina Rasmussen. th, og Dorthe Sørensen er faguddannede inden for malerbranchen, så det er altid muligt at få kyndig vejledning i FarveXperten.
Både Karina Rasmussen. th, og Dorthe Sørensen er faguddannede inden for malerbranchen, så det er altid muligt at få kyndig vejledning i FarveXperten.
Foto: Bente Guldborg

God interesse

- Fra dag 1 har vi kunnet mærke, at kunderne har været vant til at komme i lokalerne, fortæller Bo Jeppesen, der noterer mange kendte ansigter i den pæne tilstrømning, der allerede har været på Gørtlervej 4. Her slog butikken i sidste uge dørene op til stort åbningssalg.

- Vi er pt. tre fuldtids ansatte, og én på halv tid, og vi søger efter en medarbejdere mere, tillføjer Bo Jeppesen.

Selve forretningen ejes af Kim Hofmann, der har fire andre butikkern med Farvexperten på Fyn, og dén i Ringe er den eneste, som også er gulv- og gardin-orienteret.

Så det venter alle sig meget af, og at drive en forretningen i et lokalsamfund kræver samtidig, at det er med folk, der er lokalt forankrede, mener den daglige leder og butikschef.

I foråret 2014 gjorde nogle uheldige omstændigheder, at han måtte indgive konkursbegæring, men nu er Bo Jeppesen på gulvet igen. Han bor også selv i Ringe og er med i bestyrelsen for Håndværker- og Industriforeningen. Interessen for at deltage i det lokale erhvervsliv er stadig stor, og han har tidligere været formand for samme forening.

- Det er vigtigt for mig at få gang i området herude i City Øst, som vi kalder det, siger Bo Jeppesen, der hellere vil se butikker med liv i end nogle, der er tomme.

- Der må være basis for en stor malerforretning som denne, hvor vi har det hele. For når folk skal bygge om, skal de bruge maling og nye gulve, og det gælder både private og erhverv, bemærker Bo Jeppesen.

Han betegner sig selv som fagmand på området efter 12 år med gulve og gardiner, og de to piger i butikken er faguddannede inden for malerbranchen. Karina Rasmussen er således uddannet maler.

Som lokal butikschef interesserer Bo Jeppesen sig naturligvis for, hvordan det går i det lokale handelsliv, og han ser gerne lidt mere lempelige vilkår i lokalplaner til at få mere gang i tomme butikker.

- Det vil kunne skabe mere liv i byen, og Jeppesen ser butikker og erhverv i den del af byen, hvor han selv er engageret som et vigtigt supplement til handelslivet, der ikke trækker folk ud af byen, men som er med til at lede dem ind til bymidtens tilbud.

Ejendommen blev i sin tid opført af Bent Sørensen, der drev forretningen frem til 2003, hvor Bo Jeppesen overtog.

Foto: Bente Guldborg
Foto: Bente Guldborg

Gulvtæpper og maling i samme hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce