Grus gør Strandgade farlig


Grus gør Strandgade farlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Den ser tilforladelig nok ud, den lille Strandgade i Faaborgs gamle midtby. Men man skal ikke lade sig narre - den kan være et meget farligt sted at færdes.

Det lærte Lene Pedersen fra Faaborg på den hårde måde onsdag, da hun umiddelbart uden for Stiftstidendes redaktion styrtede på sin cykel. Resultatet: to dybe sår - et på knæet og et i håndfladen.

Det er det løse grus på den stejle gades brostensbelægning, der gør den forræderisk.

- Jeg var ved at vælte det samme sted forleden, så jeg kørte forsigtigt denne gang. Men da jeg skulle dreje, skred cyklen alligevel væk under mig, fortalte den 19-årige HF-studerende, da hun havde vasket gruset ud af sine sår på redaktionens badeværelse.

Preben Terp, teknisk chef ved Faaborg Kommune, kan ikke gøre andet end at opfordre folk til at køre forsigtigt, når de cykler ned ad Strandgade. Det glatte grus er et nødvendigt onde.

- Når der er tale om skrånende gader, er man nødt til at gruse med jævne mellemrum de første par år. Gruset mellem stenene bliver skyllet væk, når det regner, og så vi er nødt til at strø nyt, konstaterer Preben Terp.

Lene Pedersen har ikke tænkt sig at tage turen ned af Strandgade på to hjul igen.

- Næste gang trækker jeg cyklen, fastslår hun.

Grus gør Strandgade farlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce