Grønne penge søges


Grønne penge søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TILSKUD: To millioner kommunale kroner til grøn helhedsplan ønskes
RINGE:Samtidig med, at politikerne gør klar til at finde seks millioner kroner for at nå et nul i næste års regnskab, er der pres på for, at de skal tilgodese den Grønne Helhedsplan.

Helt nøjagtigt beder folkene bag helhedsplanen om en halv million kroner om året fra 2005 til 2008 - to millioner kroner i alt.

Det fremgår af et brev, som Peter Flint Jensen, formand for styregruppen for den Grønne Helhedsplan, og Max Ravn, formand for Byforum, har sendt til byrådet.

De forestiller sig, at pengene skal bruges til hovedstier i området, ny søkant mod byen, en amfiscene med plads til 500 tilskuere og p-pladser til de besøgende i området.

"Med 0,5 millioner kroner om året i perioden 2005-2008 vil byrådet kunne vise, at det går ind for projektet og sammen med de andre kræfter i området (golfklubben, det lokale erhvervs- og foreningsliv og bl.a. Byforum) vil skabe et unikt rekreativt område, som borgerne kan blive glade for, og som vil give Ringe en meget positiv omtale, som bosætningssted og erhvervsby," argumenterer brevskriverne.

Peter Flint Jensen fortæller, at håbet om et økonomisk tilskud er der, men det er ikke så stort.

- Grundet kommunens økonomisk vanskelige situation, har vi ikke overdrevent store forventninger. Men forhåbentlig kan der blive bevilget et beløb, så vi kan komme i gang, siger Peter Flint Jensen, og åbner dermed for, at en check på mindre end 500.000 kroner også kan bruges.

Kølig modtagelse

Ansøgningen får heller ikke ubetinget støtte fra hverken højre eller venstre side af byrådssalen.

- Det er spændende planer, de har. Og det bliver spændende at se, om pengene kan findes. Men der er også andre ting at tage hensyn til, siger den socialdemokratiske gruppeformand Mogens Rue.

Arne Gerstrøm (DF) er ganske afvisende:

- Interessegrupper vil altid fremsætte ønsker op til budgetlægningen. Det er min sidste prioritet at finde penge til den Grønne Helhedsplan, siger han.

Grønne penge søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce