Grimt uheld for boldjubilar

For to uger siden fejrede Jan Hansen sit 600-kamps jubilæum.
Foto: Tim K. Jensen

Grimt uheld for boldjubilar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Onsdag aften løb Jan Hansen fra Korinth IF på banen til sin kamp nummer 600 for klubben.

Desværre blev jubilæumskampen en grim oplevelse for Jan Hansen, der i øvrigt allerede havde fejret jubilæet i sin forrige kamp på hjemmebanen i Korinth.

Efter 25 minutters spil mod FC Kurant i Serie 3 blev jubilaren nemlig taklet, og han landede så uheldigt på den hårde og tørre bane, at han fik revet det yderste led af sin tommelfinger løs fra knoglen, der også brækkede.

Kampen blev omgående stoppet, mens Jans Hansen blev behandlet, og efterfølgende kørt på skadestuen i Svendborg. Her kom han hurtigt på operationsbordet, og sent onsdag aften kunne han, lidt ør og fortumlet efter narkosen, fortælle fra sygesengen, at lægerne vurderede, at han ville slippe uden varige mén.

Kampen blev sat i gang igen, med en halv times forsinkelse, og nærmest som for at føje spot til skade, så tabte KIF kampen med 2-0.

Holdleder fra KIF, Henrik Sieron, sagde efter kampen, at FC Kurant havde fortjent sejren, men at samtlige spillere fra KIF var tydelig mærket af det grimme uheld og mere tænkte på den uheldige jubilar end på selve spillet.  (hol & tiv)  

Grimt uheld for boldjubilar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce