Gratis overnatning


Gratis overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOLLERUP: I mørke er alle katte grå. Det er et gammelt ordsprog, som Skov og Naturstyrelsen vil udforske natten mellem lørdag og søndag.

Derfor inviterer de til naturnat i Sollerup Skov, hvor man får muligheden for at overnatte i naturen og opleve den i mørket om natten, hvor man ifølge naturvejleder Jesper Vagn Christensen sagtens kan orientere sig.

- Vi vil arbejde med, hvor meget, man rent faktisk kan se, selv om det er nat. Når øjnene vænner sig til mørket, kan man se konturerne og orientere sig. Men farverne forsvinder, så man får sort/hvid syn, siger han.

Arrangementet er gratis og er tænkt til børnefamilier, som gerne vil lære at bruge naturen - også om natten. Man skal bare selv medbringe telt og udstyr - noget kan dog lånes af Skov og Naturstyrelsen, hvis det er nødvendigt.

Hemmeligt sted

Arrangementet starter ved Sollerup Skov lørdag klokken 16 og slutter omkring middag søndag. Men det præcise startsted får man først oplyst ved tilmelding.

- Vi vil gerne vide, hvor mange der kommer. Det skal ikke være noget, hvor man bare "dumper ind", siger Jesper Vagn Christensen, der også vil undgå "ballademagere", som eventuelt kunne skabe frygt og uro omkring naturnatten.

- Det er vigtigt for os, at alle oplever hyggen og det rare ved at være ude om natten, siger han.

Derfor skal man også senest i dag tilmelde sig til arrangementet ved at sende en mail til Skov og Naturstyrelsen, hvor man så får en bekræftelse, en pakkeliste og ikke mindst det præcise mødested.

Gratis overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce