Gløgg og gule ærter var en del af årets sidste turnering for golferne i Faaborg Golfklub.I turneringen deltog 40.

Faaborg: Gløggen ventede i Café Dalkilden, da golfspillerne i Faaborg Golfklub spillede ud til årets Gløggturnering i decembers første weekend. Turneringen blev ifølge arrangørerne afviklet i flot vintervejr- uden blæst, sne og regn til at forstyrre hverken de lange slag eller indspillet. 

40 deltagere stillede op til greensome i en samlet række, hvor hver spiller kun måtte medbringe i alt tre køller og jern. Et af hullerne på den slagne vej var hos Café Dalkilden, der serverede den varme og nærende gløgg, inden der blev spillet videre. 

Præmier var sponsoreret af Super Brugsen Faaborg, og efter præmierne til dagens hold var uddelt, sluttede golferne af med gule ærter eller bøf med løg.

De fem bedste hold på dagen: Asbjørn Jaksland/Erik Axelsen, 38 point, Frede Sørensen/Torben Rodalsgaard, 34 point, John H. Larsen/Frank Hecht, 33 point, Jette Dahl/Claus Halken 32 point, Bjarne Rasmussen/Mogens K. Poulsen 32 point.

Næste match på banen er åbningsmatchen i starten af april. /EXP