Godt møde mellem lyboere og minister


Godt møde mellem lyboere og minister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LYØ: - Vi fik 20 minutter, og det er vist nok ret længe, fortæller Elise Hansen fra Lyø om gårsdagens møde med transportminister Carina Christensen.

Sammen med fire andre var Elise Hansen taget den lange vej fra Lyø til København, for at tale med ministeren om deres problemer med Post Danmark.

Siden årsskiftet har man på småøerne og i landsbyerne ikke haft mulighed for at betale regninger, købe frimærker og betale pakker per efterkrav ved landposten.

For at gøre det, må lyboerne nu tage færgen til Faaborg. Og det er Elise Hansen godt gal over.

- Det er en serviceforringelse. Vi forlanger ikke mere end vi havde før. Vi vil bare havde den gamle ordning tilbage, siger hun.

Og ministeren var positiv, konstaterer Elise Hansen.

- Hun kunne godt se problemet. Hun kan ikke bestemme, men hun anbefalede os at skrive til Post Danmark og bede om et møde. Og hun vil også selv skrive til Post Danmark og anbefale et møde med os, fortæller hun.

Lige nu vil øboerne gå i tænkeboks for at finde ud af, hvad de helt præcis vil fremlægge til mødet med Post Danmark.

- Vi vil se, hvor langt vi kan komme med dem. Og kommer der ikke noget ud af det, vil vi fortælle folketingets partier om problematikken, fastslår Elise Hansen.

Til efteråret skal Post Danmark nemlig have fornyet sin kontrakt med Staten, og måske har lyboerne en chance for at blive tilgodeset, håber Elise Hansen.

Godt møde mellem lyboere og minister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce