I weekend den 6. og 7. februar kommer mere end 200 udviklingshæmmede fra hele landet til Ringe, når Ringe Hockeyklub står som arrangør af et stort hockeystævne.

Foruden en masse kampe står der også festaften på programmet for deltagerne, men den del har skabt kvaler og var i fare for mere eller mindre at blive aflyst.

Ifølge Jesper Berentsen fra den arrangerende klub har man nemlig i længere tid forgæves ledt efter et sted til at holde festen.

- Fritidscentret var ikke en mulighed, for det var for dyrt, og på Nordagerskolen må man ikke drikke alkohol, så vi var ved at løbe tør for muligheder, siger Jesper Berentsen, som nu har fået en stor håndsrækning, så festen er sikret.

Hjælpen kommer fra Boltinggaard Gods, som er trådt til og tilbudt, at festen kan holdes i godsets festlokaler.

- Det er vi så taknemmelige for. Det er en flot gestus, siger Jesper Berentsen.

- Alternativet var, at vi holdt noget af festen i Ringe Boldklubs lokaler, hvor der kunne serveres en øl, og så kunne andre være på Nordagerskolen, men det var ikke optimalt. Nu får vi flotte omgivelser at holde festen i, lyder det fra ham.

Maden til festen forberedes på Nordagerskolen, og det er også her, at deltagerne skal være indkvarteret under stævnet.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.