Gode chancer for musik og kræmmere


Gode chancer for musik og kræmmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORHANDLING: Teknisk Udvalg er positiv over for at udleje festivalplads til musik- og kræmmermarked

RINGE: Hvis man er til candyfloss, tivoli, gøgl, kræmmerboder og musik i en skønsom blanding, tyder meget nu på, at man kan glæde sig til pinsen. På et ekstraordinært møde i Teknisk Udvalg i Ringe Kommune var politikerne positivt stemt over for at sige ja til et musik- og kræmmermarked på festivalpladsen.

- Vi vil dog have en nærmere forhandling med arrangøren, før vi tager endeligt stilling til ansøgningen, siger formanden for Teknisk Udvalg, Henning Andersen (S).

Som tidligere omtalt i Fyens Stiftstidende er det ejeren af Roskilde Musik- og Kræmmermarked, tryllekunstneren Michael Deutsch, der vil forsøge sig med et lignende arrangement i Ringe.

Han har i sin ansøgning stillet krav om at kunne anvende festivalpladsen i en bestemt periode i de kommende ti år. Desuden vil han have kommunens garanti for, at pladsen ikke lejes ud til andre kræmmermarkeder.

- Juridisk skulle der intet være til hinder for at lave en aftale på de vilkår, men vi skal have en uddybende snak med Michael Deutsch om på hvilke præmisser, vi vil sige ja til ansøgningen, siger Henning Andersen.

Han vil ikke komme nærmere ind på de forhold før de kommende forhandlinger. De skal føres af Henning Andersen og borgmester Bo Andersen (V), der mødes med markedsarrangøren på torsdag.

- Hidtil har dialogen kun været på skrift og telefonisk, og begge parter har en interesse i at mødes. Vi vil gerne høre nærmere om, hvordan musik- og kræmmermarkedet afvikles i Roskilde, og vi kan fortælle om vores erfaringer med festivalen, siger Henning Andersen.

Hurtig afklaring

Hvis kommunens to forhandlere kan nå til enighed med Michael Deutsch på torsdag, har Teknisk Udvalg givet dem bemyndigelse til at indgå en kontrakt.

- Hvis der skal være et musik- og kræmmermarked allerede i pinsen, er det vigtigt med en hurtig afklaring af hensyn til arrangøren, bemærker Henning Andersen.

Arne Gerstrøm (DF) havde meldt afbud til gårsdagens møde i Teknisk Udvalg.

Gode chancer for musik og kræmmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce