Den 26.-28.januar løber Global Game Jam af stablen verden over. Også på Den Fynske Spilfabrik i Årslev, som for første gang lægger lokaler til eventen, hvor der i bred forstand skal udvikles spil.

Årslev: Har man tanker om at lave et computerspil, kortspil eller brætspil, så kunne det være, at man skal svinge forbi Polymeren i Årslev den 26.-28. januar.

I den weekend finder den globale spilevent, Global Game Jam, sted, og her lægger Den Fynske Spilfabrik på Polymeren lokaler til.

Global Game Jam er verdens største af sin slags, og sidste år deltog spiludviklings-entusiaster i 95 lande. Folk samles på lokale steder og dedikerer weekenden til at udvikle deres egne spil, og i Danmark har 2018-udgaven for første gang location uden for København.

"Vi vil gerne støtte iværksætteri inden for spiludvikling - om så det er gennem udlejning af skriveborde og udstyr, seriøse kurser eller sjove og kreative events såsom Global Game Jam", siger koordinator på Den Fynske Spilfabrik, Fleur Bernburg, i en pressemeddelelse.

"Det er jo også en mulighed for at møde andre ligesindede - ja, måske endda potentielle sparrings- eller samarbejdspartnere. Hvem ved, måske nogle af årets deltagere bliver hængende som iværksættere hos os", lyder det fra den daglige leder.

Det eneste deltagerkrav er, at man skal være fyldt 18 år. Der er ingen krav om erfaringer eller kundskaber, men det koster 110 kroner for at deltage. Billetter til Global Game Jam 2018 kan købes på billetto.dk.

Globale Game Jam er ikke konkurrence, men har blandt andet formålet at styrke det globale, sociale fællesskab omkring spiludvikling. Er man interesseret, kan man læse mere på denfynskespilfabrik.dk.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.

Mere om emnet

Se alle
Ny strategi: Spilfabrik skal huse endnu flere iværksættere

Ny strategi: Spilfabrik skal huse endnu flere iværksættere