Glæde over døgnpleje på øerne

Herdis Hanghøi (V) og de øvrige politikere har nu fået svar fra Ankestyrelsen i forhold til døgnpleje på øerne. Arkivfoto: Carsten Bundgaard

Glæde over døgnpleje på øerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øerne: De glade tilkendegivelser ville næsten ingen ende tage, da punktet omkring døgnpleje på øerne var for på mandagens kommunalbestyrelsesmøde. 1. juni gav Ankestyrelsen besked om, at Faaborg-Midtfyn Kommune er forpligtet til at tilbyde døgnpleje til borgere på øerne på lige fod med borgere på fastlandet. Og mandag besluttede kommunalbestyrelsen så, at finansieringen henvises til næstkommende budgetopfølgning vedrørende 2018 og til budgetforhandlingerne vedrørende år 2019 og frem.

- Endelig kom der klare retningslinjer fra Ankestyrelsen til alle ø-kommuner. Og vi er glade for, at Økonomiudvalget har besluttet, at det skal finansieres i budgetopfølgningen i indeværende år, sagde Herdis Hanghøi (V), formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget.

- Det er dejligt, at alle er så glade, men jeg tror, at dem, der er allergladest, er dem på øerne. Og der har været nogle meget aktive repræsentanter fra beboerforeningerne, det er også en cadeau til dem, sagde Anne-Merete Mikkelsen, Socialdemokraterne.

Anne Jørgensen (V), som selv er bosat på Lyø, benyttede lejligheden til at slå fast, at hun ærgrer sig over, at Ankestyrelsen kom først med afgørelsen.

- Det havde da set bedre ud, at vi selv var kommet frem til det her inden, sagde hun.

Glæde over døgnpleje på øerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce