Glad fest i Faldsled


Glad fest i Faldsled

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UDSOLGT: 500 overværede årets lokalrevy-succes
FALDSLED: Andre steder klynkes der over manglende sammenhold og opbakning, når lokale kræfter laver byfest. Men ikke i Faldsled. Her blev Beboerforeningens 2004-udgave en forrygende succes med masser af glade mennesker på havnen.

Fredagens lokalrevy blev lige nøjagtig den succes, man kunne forvente og havde håbet på efter den megen ros af generalprøven.

Det nye - og større - telt var fyldt til bristepunktet, hvilket vil sige cirka 500, og de morede sig kongeligt.

Små 300 af dem deltog også i fællesspisningen.

En anden succesindikator er afsætningen af lodder i tombolaen. Her var der udsolgt allerede torsdag, og da alle præmier i tombolaen var sponserede, var der et rent overskud herfra på 11.000 kroner.

Samlet vurderer beboerforeningens formand, Per Storm Hansen, at overskuddet havner nogenlunde i samme størrelsesorden som sidste år - nemlig på cirka 30.000 kroner.

De går blandt andet til medfinansiering af en efterårsudflugt til København, hvor alle Beboerforeningens medlemmer er velkomne.

I år havde foreningen valgt at uddele en særlig gave i form af en check på 1000 kroner til Faldsled/Svanninges fodboldafdeling.

- Den får de, fordi de gør et glimrende stykke arbejde og blandt andet sikrer, at der fortsat spilles fodbold på det, der måske er Danmarks smukkest beliggende fodboldbane - nemlig Faldsleds, siger Per Storm Hansen.

Årets Planken Ud blev en meget munter affære, der som sædvanlig blev vittigt ledet af Ernst Jørgensen.

Sluttelig måtte både sidste års konge, Steen Thorvaldsen, og dronning, Annika Hansen, abdicere til fordel for Nikolas Hedemann og Berith Andresen.

Svinebønder i kamp

Eftermiddagen bød blandt andet på en dyst mellem to lokale svineavlere, der - som en kamp i kampen - stred om retten til at få lov til at udvide sin besætning. Og den ellers så tørre dronning Berith måtte lide den tort at havne i bassinet alligevel - smidt i såmænd af sin mand Hans Henrik, der selv røg ud i herrenes første runde.

- Misundelsen er svær at bære, som Ernst Jørgensen konstaterede.

Pålidelighedssejladsen blev i øvrigt vundet af Otto Olesen (1 sek.), mens Kurt Andersen og Hans Lyngsøe kom på de følgende pladser.

Glad fest i Faldsled

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce