Gitter forhindrede kæmpekup


Gitter forhindrede kæmpekup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Fotoforretningen Sølvhjelm i Mellemgade i Faaborg slap i går nat billigt fra et indbrud. Tyvene fik takket være sikkerhedsgitteret i butiksvinduet kun et magert udbytte.

Indbruddet i forretningen fandt sted kort før klokken to natten til mandag, da to gerningsmænd delvis smadrede det ene af forretningens fire butiksvinduer med en mindre brosten og stak armen indenfor i fotoforretningen.

- Vi har endnu ikke opgjort 100 procent, hvad der mangler, men det er ikke ret meget. Der er kun tale om fire - fem kameraer af de mindste modeller. Det dyreste har vel kostet et par tusind, anslår forretningens ejer Steen Lehrmann.

Trods det fattige udbytte er han er ikke i tvivl om, at tyvene vidste, hvad de skulle gå efter.

- De har knust ruden i det vindue, hvor alle de dyre kameraer stod. Men de havde glemt at tænke på, at de ikke kunne få dem ud gennem gitteret i et stykke, og de har simpelthen ikke haft tid til at skille dem ad. Derfor har de ikke fået mere med sig, siger forretningens ejer, der var et af flere vidner, der så de to mænd løbe fra forretningen i retning mod torvet.

Ifølge politiet drejer det sig om to danske mænd. Den ene var mellem 25 og 30 år iført mørkt tøj, tyndhåret eller skaldet. Den anden var mellem 20 og 25 år, korthåret og spinkel.

Hvis nogen skulle have yderligere oplysninger om de to gerningsmænd, vil politiet gerne kontaktes.

Gitter forhindrede kæmpekup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce