Gislevs muntre spillemænd

Der blev ristet pølser på samlebånd ved rejsegildet på Ådalscenen. Foto: Uffe Tønning

Gislevs muntre spillemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gislev: Mens mørket faldt på, talte lokalrådsformand A.P. Andersen om en ny tid med oplysning og fyrtårn som dengang andelsbevægelsen greb landet.

Gislev har holdt rejsegilde på byens nye vartegn, Ådalscenen, og det samlede et par hundrede borgere og honoratiores til taler, musik, varme pølser og kolde bajere.

Efter en lang venteperiode mens tømmeret tørrede, gik byggeriet for alvor i gang sidst i november, og fortsætter det i samme fart skal scenen nok blive klar til en festlig indvielse lørdag 1. juni.

Ifølge A.P. Andersen arbejdes der med at skaffe de sidste fondsmidler for at komme i mål med anlægsbudgettet.

- Vi har godt to millioner kroner, og det kan vi godt blive færdige for, hvis vi ikke får flere penge. Så udskyder vi nogle mindre ting til senere, bemærkede han ved rejsegildet.

Senest har projektet fået en længe ønsket cadeau fra Faaborg-Midtfyn Kommune. 10 års brugsret til den nedlagte børnehave Snurretoppen nær Ådalscenen samt 150.000 kroner at indrette den til foreningshus. At Ådalscenen har politikernes bevågenhed blev bekræftet af, at borgmester Hans Stavnsager med flere deltog i rejsegildet.

Gislevs muntre spillemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce