Den krydrede drink gin er på vej tilbage til de danske barskabe, og der åbnes ginbarer på stribe i Danmarks største byer.

Nu er den lille landsby Ø. Hæsinge hoppet med på trenden i håbet om at modbevise den gængse opfattelse af, at gin smager som en blanding af billig barbersprit og gamle juletræer med et stænk af enebær.

Det syn på gin vil entusiasten og eksperten Emma Cecilie Arildsen forsøge at gøre op med, når hun den 26. februar fra klokken 19 vil lokke med smagsprøver af drikken i Ø. Hæsinge Forsamlingshus. Her skal de tilmeldte mage sig igennem fem slags ginmærker, fire slags tonic plus diverse krydderier, som kan peppe smagen på drinken op, mens man hygger med snacks, en quiz om gin og musik.

Det koster 200 kroner at deltage. Billetterne sælges på telefon 4443 6127 og via mail oester.haesinge@gmail.com

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.