Faaborg: Venner af Faaborg Festival (VAFF) har sat gang i en større tallerkenindsamling. Målet er, siger VAFF selv, at blive selvforsynende med ikke bare tallerkener, men også skeer, knive, gafler og glas til 150 personer.

Det vil være med til at gøre spisningen inden fremtidige VAFF-koncerter og -festivaler desto mere festlige med lutter forskellige tallerkener og bestik.

De første tallerkener er allerede blevet doneret af Det Hvide Pakhus i Faaborg, men der er brug for flere. Så ligger man inde med overflødigt service, er man velkommen til at aflevere det hos René Glasdam på Blækhuset.

Og så kan man være heldig at gense sit bidrag, når det får nyt liv under næste Faaborg Festival, som finder sted den 2. og 3. oktober på Sundskolen.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.