Landsbysamarbejdet Hånden under Midtfyn er i gang med en undersøgelse blandt borgerne. Folkene bag opfordrer alle til at deltage, for at få så brugbart et resultat som muligt.

Midtfyn: I maj gik mere end 20 landsbyer syd og vest for Ringe sammen i landsbyklyngen Hånden under Midtfyn.

Målet med klyngen er at løfte lokalområdet ved et tættere samarbejde, og ved at områderne udnytter hinandens styrker. For at det skal lykkes, har klyngen brug for input fra borgerne.

Netop nu gennemføres en borgerundersøgelse, der blandt andet skal give svar på, hvor tilfredse borgerne er med at bo på stedet, og hvilke fokuspunkter de ser som vigtige. Er det legepladser, mødesteder eller fritidslivets tilbud, der skal have et løft?  

For at undersøgelsen er brugbar, kræver det, at mange deltager, og alle over 16 år og bosat i klyngen kan give sin mening tilkende.  

Er man i tvivl, om ens område er med i klyngesamarbejdet, kan man klikke ind på hjemmesiden www.haandenundermidtfyn.dk. Her finder man også et link til borgerundersøgelsen, som løber frem til den 31. oktober.

Linket kan også findes på klyngens Facebookside - Hånden under Midtfyn.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.