Allerede sidste år prøvede folkene bag Gislev Forsamlingshus kræfter med en 60'erfest, og det var så stor en succes, at festen gentages i år. Det foregår den 29. januar i forsamlingshuset. Indgangsbilletten koster 90 kroner og dækker også kaffen. Drikkevarer og brød til kaffen kan købes, mens mad og service selv skal medbringes. Billetterne køber man hos Super Brugsen i Gislev eller bestiller på telefon 40211297 eller 62291154.

Skulle der være et økonomisk overskud efter festen går til indkøb af polstrede stole, så alle kan sidde behageligt, når der er fest i forsamlingshuset. Det oplyser bestyrelsen bag Gislev Forsamlingshus.

  • Julskjær_Maja_(2015)_039

    Af:

    Jeg er journalist på Midtfynsredaktionen og skriver til både Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Midtfynsposten og Fyens.dk. Det er alt fra længere portrætter, hurtige nyheder til konfliktstof, reportager og klummer, men jeg har for tiden særligt fokus på børne- og uddannelsesstoffet i Faaborg-Midtfyn Kommune. Når jeg ikke er på arbejde, bor jeg i Svendborg med min kæreste.