Ferritslev: Kunstnerne fra Specialklassen, som senest trykkede den af i Ferritslev Fritidshus i februar 2015, vender fredag 12. januar klokken 20 tilbage til det midtfynske kulturhus med sit "Live Impro Comedy Show".

- Ved hjælp af publikums input og ellers fuldstændigt frie rammer skaber Specialklassen en dynamisk, musikalsk og ikke mindst morsom aften, skriver Ferritslev Fritidshus i en pressemeddelelse.

De tre komikere fra Specialklassen, Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre, og Kasper Gattrup går med deres pianist fuldstændigt uforberedte på scenen. Pianisten er den gamle Ferritslev-dreng Anders Møller, der også kaldes for lyddoktor. Han sørger for geräusch og akkompagnement til de sange, som ingen af hverken Specialklassen eller Anders Møller har spillet før.

Publikum kan skrive forslag og idéer på Specialklassens facebookside eller råbe dem op på scenen nede fra salen. Uanset hvordan vil Specialklassen bruge forslagene som inspiration til indslagene. Billetsalget er gået i gang. /EXP