Gæsterne svigtede marked

Kun knap 1000 fandt vej til årets forårsmarked på Lundegaard. Til gengæld blev der handlet flittigt.
Foto: Kim Rune

Gæsterne svigtede marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun knap 1000 mødte frem til marked på Lundegaard. Til gengæld blev der handlet flittigt

NR. BROBY: Om det var det flotte sommervejr eller konkurrencen fra flere andre arrangementer på Fyn må stå hen i det uvisse.

Men i hvert fald var besøgstallet langt under det forventede, da Lundegaard i weekenden for tredje gang holdt forårsmarked.

Kun knap 1000 lagde vejen forbi herregården, og det var halvdelen af, hvad arrangør Svend Ove Jørgensen på forhånd havde forventet.

Men alligevel var der tilfredshed med weekendens marked.

- Vi kunne selvfølgelig godt have ønsket os lidt flere besøgende, men set i forhold til vejret, så er jeg godt tilfreds, siger Svend Ove Jørgensen.

Og trods det beskedne antal gæster, så var der travlt hos udstillerne, som både på fødevarer og kunsthåndværk.

- Der blev handlet meget, og det er jo rigtig godt. Og rigtig mange benyttede sig af vores udendørs cafe. Så på det punkt kan vi ikke klage, fortæller Svend Ove Jørgensen, som alligevel forventer, et underskud i forbindelse med weekendens arrangement.

Forening en mulighed

Det har markedet sådan set også gjort de to tidligere år.

Og derfor arbejdes der nu på at danne en forening, der skal stå bag markederne på Lundegaard, som foruden forårsmarkedet også tæller et julemarked.

- Det er noget, vi drøftede efterfølgende. På den måde kan vi søge nogle fonde om midler til blandt andet markedsføring, forklarer Svend Ove Jørgensen.

Til gengæld bliver der ikke gået på kompromis med konceptet, som stadig vil være et udstillingsvindue for gård- og lokalproducenter.

- Det holder vi fast i uanset hvad. Det skal være for små producenter, der stort set bringer fra jord til bord. Det bliver ikke noget med, at butikker kommer med, siger Svend Ove Jørgensen.

Gæsterne svigtede marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce