Åbent hus på Midtfyns Fritidscenter samt bankospil og folkefest
RINGE: Midt i det sidste byggerod og kort tid før hele byggeriet indvies officielt, kan centerleder Per Rasmussen nu også prale af, at belægningen på vandrerhjemmet er steget med 80 procent siden august sidste år.

Ifølge centerlederen skyldes det, at Midtfyns Fritidscenter bevidst har intensiveret markedsføringen i forhold til såvel håndværkere, turister og arrangører af idrætskonferencer.

- Det er et budskab, vi er glade for at komme ud med, og også på campingpladsen har vi haft en stigning på 30 procent, siger lederen

- Vores økonomi er stram her i huset, fordi vi selv skal tjene penge hjem til en fortsat udvikling af centret, forklarer bestyrelsesformand Max Ravn.

Den ekstra indtjening har dog været forbundet med nogle udgifter, fordi den større tilstrømning af gæster har krævet mere personale.

Med afløsere råder Per Rasmussen over en stab på 28 til alle opgaver.

Glæden over, at gæsterne nu strømmer til, blandes med, at Midtfyns Fritidscenter fredag 2. november kan holde stor åbningsfest for byens borgere. Det sker dagen efter, at hovedentreprenør Carsten Knudsen har overdraget byggeriet til fonden bag Hal 2-byggeriet, nemlig Fonden af 12.12. 2005.

Det åbne hus sker med fuld musik og borgmester Bo Andersen (V), som holder åbningstale og klipper den røde snor mellem det eksisterende center og det nye.

Senere er der også sportslig underholdning i såvel de to idrætshaller som i svømmehallen.

Søndag 2. november inviterer Midtfyns Fritidscenter med hjælp fra frivillige og sponsorer til stort anlagt bankospil i hallen. Det foregår med gratis transport til og fra hallen fra bysamfundene i det midtfynske område.

Desuden er planlagt en stor folkefest i Midtfyns Fritidscenter 15. januar næste år.
  • fyens.dk