Gadelygte-kritikere savner støtte

Naboerne Jens P. Sønderskov og Ove Jørgensen har længe kæmpet for at bevare deres gadelygter på en vej lidt uden for Nr. Lyndelse. Indtil videre uden held.
Foto: Katrine Damkjær

Gadelygte-kritikere savner støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En borgerliste med det primære formål at få genetableret gadebelysningen uden for byskiltene.

Det er, hvad Jens Peder Sønderskov fra Nr. Lyndelse i starten af december fortalte i avisen, at han overvejer at oprette til næste kommunalvalg i efteråret 2017.

Han er utilfreds med, at kommunen har fjernet 250 ud af 700 gadelygter, og det har han tænkt sig, at gøre noget ved.

- Jeg havde forventet, at der ville være en større reaktion, end der har været. Jeg synes, det er godt initiativ, men der er ærlig talt ikke nogen, der vil gøre noget ved det. Det er jeg lidt skuffet over, siger Jens Peder Sønderskov.

Derfor spekulerer han stadig i, om tanken om en borgerliste skal gøres til virkelighed.

- Jeg ved, at jeg kommer til at stå noget nær alene med det. Jeg skal nok få opbakning, men der er ingen, der vil gå ind i det. Så jeg ved godt, at jeg kommer til at trække det store læs, siger han.

Kommer borgerlisten op at stå, skal den være tværpolitisk og muligvis kaldes Lokale Øjne. Partiet vil nemlig have et lokalt udgangspunkt, hvor det primære formål vil være at få genetableret gadelysene.

Jens Peder Sønderskov mener, at der er så stor utilfredshed i kommunen omkring de manglende gadelygter, at han vil kunne få stemmer nok til at kunne få indflydelse ved næste kommunalvalg.

Også selvom opbakningen ikke har vist sig endnu.

- Jeg har ikke opgivet på noget tidspunkt. Men jeg overvejer, om jeg gider at gå ind og bruge så mange kræfter og så meget krudt på det, hvis der ikke er større opbakning til det i lokalområdet. Så kan det godt være, der er andre ting, der er sjovere, siger han.

Gadelygte-kritikere savner støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce