Gå jer til en gratis hjertestarter


Gå jer til en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeninger lokker med præmier til frivillige indsamlere søndag den 22. april.

Faaborg-Midtfyn: Søndag den 22. april bliver en vigtig hjertedag i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Hjerteforeningen Faaborg-Midtfyn inviterer aktive borgere til at samle ind til fordel for hjertesagen denne dag. Større grupper på 30 indsamlere kan endda få en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg.

- Hjertestartere er med til at redde liv, så de gør en vigtig forskel for vores kommune, hvis for eksempel naboer i boligforeninger, virksomheder, foreninger eller medlemmer af sports- og spejderklubber samler en gruppe af indsamlere til den 22. april, opfordrer Hjerteforeningen i en pressemeddelelse.

Alle grupper, der går i alt 30 ruter, modtager både en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg og samler samtidig penge ind til livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme og støtte til ramte og pårørende.

Vind en bil

Alle indsamlere over 18 år deltager søndag den 22. april desuden i lodtrækningen om en bil af mærket Kia Rio til en værdi af 174.999 kroner. Lodtrækningen sker i tv-showet "Hjertegalla", der vises fra kl. 21 på TV2 Charlie og på TV2 Play. Indsamlingsshowet byder desuden på underholdning, interviews og reportager fra indsamlingsdagen og kåring af Årets Hjerteredder.

I indsamlingsshowet kan man desuden samme aften se, hvor mange penge der blev samlet ind i løbet af dagen. Det er en nyskabelse, at en landsindsamling og et indsamlingsshow bliver afviklet samme dag.

Du kan melde dig som indsamler på hjerteforeningen.dk/landsindsamling. /EXP

Gå jer til en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce