Faaborg-Midtfyn: Mange dyr, og især hunde, har det hårdt omkring årsskiftet, hvor der bliver skudt store mængder fyrværkeri af. Det kan måske være årsagen til, at flere hunde stak af fra deres ejere.

Hos Fyns Politi har Steen Foged fået fire anmeldelser om hunde, der er stukket af, og det er for alle fires vedkommende sket i periode fra den 31. december om aftenen til 1. januar om eftermiddagen.

- Vi ved ikke, om det er på grund af fyrværkeri, at de er stukket af. Men mange hunde kan ikke lide det, og det er ikke kun i Faaborg-Midtfyn, men på hele Sydfyn, som vi dækker, at det er sket, siger Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg.

Fra Frederiksbergvej i Pejrup er to hunde stukket af. Den ene, med navnet Pondus, forsvandt nytårsaften klokken 22, mens den anden blev meldt savnet 1. januar om formiddagen. Også i Ferritslev melder en hundeejer om et forsvundet kæledyr, idet Buller ligeledes løb væk den 1. januar om formiddagen, mens en fransk bulldog med navnet Manfred er forsvundet fra Vandstræde i Nr. Broby om eftermiddagen den 1. januar.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.