Midtfynsk Kunstforening inviterede lørdag til fernisering, hvor fynske kunstnere havde udstillinger parate til det midtfynske publikum.

Ringe: Den nystartede forening, Midtfyns Kunstforening, inviterede lørdag alle til påskeudstilling i den store sal på Ringe Bibliotek.

- Grunden til, at vi har lavet en påskeudstilling, er, at er vi en ny forening. Derfor ville vi gerne præsentere noget for vores medlemmer med et brag af en start. Vi har været så heldige at få otte fynske kunstnere til at udstille - fra billedkunst til keramik, siger Aase Riisberg, der er bestyrelsesmedlem i Midtfyns Kunstforening.

På lørdagens fernisering var der stor interesse blandt publikum, der også fik lov til at møde nogle af kunstnerne bag værkerne. De udstillede værker kan nydes i bibliotekets store sal søndag og mandag fra klokken 11 til 16, og publikum kan blandt andet opleve olimalerier, akvarel, grafik, keramik og bronzefigurer.

Kunstforeningen havde også inviteret Faaborg-Midtfyn Musikskole til ferniseringen, og musikeleverne sørgede for musikalsk underholdning, mens gæsterne gik rundt og kiggede på værkerne.

  • fyens.dk