Fynsk politiker meldt til politiet


Fynsk politiker meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalpolitiker Erik Boman (V) indrømmer, han har givet A-kassen urigtige oplysninger og dermed fået for meget udbetalt i efterløn

Faaborg-Midtfyn: Onsdag skal den fremtrædende kommunalpolitiker Erik Boman (V) fra Faaborg-Midtfyn møde i retten i Svendborg, hvor han er sigtet for at give mangelfulde eller urigtige oplysninger til sin A-kasse og dermed har fået godt 30.000 kroner for meget udbetalt i efterløn.

- Jeg er klar over, at det er min egen fejl. Jeg burde have sat mig ordentligt ind i reglerne. Det må jeg så tage ansvaret for, og det gør jeg ved at møde op i retten på onsdag, siger Erik Boman.

Grundlaget for retssagen er, at Erik Boman over en periode på små to år ikke havde oplyst om en række forhold, hvor han havde modtaget honorarer for bestyrelses-arbejde samtidig med, at han fik efterløn.

Derudover havde han undladt at oplyse, at honoraret i Faaborg-Midtfyn Renovation A/S var steget fra 8750 kroner til 15.000 kroner.

Det er Arbejdsdirektoratet, der har pålagt ASE A-kasse at melde Erik Boman til politiet. Anklageren, politifuldmægtig Heidi Colbæk vil ikke udtale sig om sagen, da hun ikke har haft mulighed for at sætte sig ordentligt ind i den.

Erik Boman har ikke tænkt sig at hyre en forsvarsadvokat i forbindelse med sagen, som forventes at gå gennem som tilståelsessag:

- Jeg er ikke ude på at skjule, at jeg har dummet mig, så jeg ser ingen grund til at bruge penge på en advokat, siger Erik Boman.

Fynsk politiker meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce