Fynsk campingkæde rykker ind på Sjællland

Per Blaabjerg fik ikke lov til at udvikle pladserne i Bøjden og Assens, som han havde håbet. Så nu bevæger den entreprenante campingdirektør sig til Sjælland. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.

Fynsk campingkæde rykker ind på Sjællland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CampOne har købt en campingplads ved Holbæk, og den entreprenante campingmand fra Bøjden, Per Blaabjerg, driver nu fire campingpladser rundt om i landet.

Bøjden: Gitte og Per Blaabjerg, der driver den femstjernede campingplads CampOne i Bøjden, har udvidet deres lille camping-imperium, så de nu også er repræsenteret på Sjælland. Parret har netop overtaget campingpladsen Holbæk Fjord og Wellness, der ligger tre kilometer fra Holbæk med udsigt over Isefjorden. Den trestjernede plads i Holbæk bliver dermed plads nummer fire i camp-One-familien, der ud over Bøjden også er repræsenteret med pladser i Skagen og Assens.

- Vi har længe haft et stort ønske om at udvide CampOne-familien med en campingplads på Sjælland, men har først nu fundet en campingplads med en beliggenhed, der passer ind i vores struktur. Pladsen passer fint i vores koncept - den ligger bynært og tæt ved vandet. Vi glæder os rigtig meget til at tage fat i Holbæk og er glade for, at vi nu kan profilere os med at være en landsdækkende lille campingkæde, lyder det fra Gitte og Per Blaabjerg.

Med købet af Holbækpladsen, kan Per Blaabjerg desuden tilbyde noget, han ikke havde i forvejen, nemlig wellnessfaciliteter og handicappladser. Og så bliver det den første plads i kæden, der er åben hele året.

Pladsen i Holbæk har 210 pladser og er udstyret med et stort wellnesshus, hvor der er tilknyttet professionelle massører, og så har pladsen et udendørs spaområde, der er åbent hele året.

CampOne fakta
Gitte og Per Blaabjerg har drevet campingplads sammen i over 25 år.De startede selv med Løgismoseskov Camping i 1992, og i 2003 overtog de så campingpladsen i Bøjden fra Pers forældre. To år efter i 2005 blev den gjort femstjernet efter en tocifret millioninvestering.

I 2009 kom pladsen på Grenen Camping i Skagen til, og i 2013 købte de campingpladsen i Assens.

 

 
Per og Gitte Blaabjerg har indlemmet endnu en campingplads i deres CampOne-familie.
Per og Gitte Blaabjerg har indlemmet endnu en campingplads i deres CampOne-familie.

Stordrift

Ifølge Per Blaabjerg er der er flere ting, der begrunder udvidelsen.

- Igennem en længere periode har vi haft gæster, der har spurgt, om vi ikke kunne gøre noget på Sjælland. Og vi prøver jo at bygge en lille kæde op, der giver folk nogle fordele, når de anvender vores pladser. Så nu får vores sjællandske gæster mulighed for at komme til en plads, uden at skulle hen over en bro, siger han.

Og så lægger han ikke skjul på, at målet er, at CampOne-konceptet skal være landsdækkende.

- Og hvis vi mener det alvorligt med den strategi, så var vi tvunget til at også at få noget på den side af Storebælt, siger han.

Endelig er der en række synergier og stordriftsfordele at hente ved at drive flere pladser, pointerer han.

- Vi er jo i en verden, hvor stordrift er nøglen til mange ting. Det er en nødvendighed for at kunne fraskære nogle af omkostningerne. Det er lidt ligesom landmanden, der er nødt til at opkøbe nabogården for at kunne udvide - eller fiskeren, der køber en kvote mere. Det er det, der skal til for at holde drift i tingene.

Hvilke stordriftsfordele er der?

- Ud over administrationen er der mange ting. Vi bruger rigtig mange produkter, for at holde ting kørende. Maling, rengøringsmidler, papirprodukter, kontorartikler, aktiviteter, strøm, olie, gas, vand etc. At have flere pladser giver os også noget mere fleksibilitet i forhold til vores ansatte, siger han.

Retssag venter

Pladsen i Holbæk har et udviklingspotentiale, men der er ingen konkrete ideer på bordet endnu.

- Når jeg overtager en plads, forbliver den som den er, indtil jeg lærer den at kende. Så nu skal vi til Holbæk og lære produktet, stedet og byen at kende, og så tager vi derfra, siger Per Blaabjerg.

Og det bliver helt givet ikke den sidste plads, Gitte og Per Blaabjerg opkøber for at indlemme i den i CampOne-familien.

- Med den strategi vi har, kigger vi os jo hele tiden omkring. Sjælland er jo en stor ø, og vi kigger også til Midt- og Sønderjylland. Der er mange steder at tage fat i endnu. Men nu koncentrerer vi os om Holbæk, siger han.

Og så har Per Blaabjerg i øvrigt også en retssag, der falder dom i den 12. december. Han har stævnet Assens Kommune, og han kræver en stor erstatning fra kommunene, fordi han - på grund af en forurenet grund - aldrig fik mulighed for at udvikle pladsen i Assens, som det oprindelig var aftalt med kommunen.

Fynsk campingkæde rykker ind på Sjællland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce