Efter jul og nytår er FynboKoret, et veletableret og højt værdsat fynsk kor, der dækker hele Fyn, parate til forberedelserne til forårets mange aktiviteter.

13. januar klokken 19 byder FynboKorets formand Helge Pasfall og korets dirigent Bodil Rytter velkommen til en ny halvsæson i korets øvelokaler i ældrecentret Otto Bachesvej 13 5230 Odense M. Det er samtidig signalet til en meget travl og spændende periode for koret.

Foråret 2016 giver nye udfordringer for FynboKoret. Først skal repertoiret til nytårskoncerten Ferritslev Fritidshus færdigindlæres. Så følger forberedelserne til forårskoncerter i Rådhushallen i Odense og Brændekilde Kirke og koncert i Allerup/Davinde Kirke

Foråret afsluttes sædvanen tro med korsammenkomst med Nordfyns Koret og udflugt for korets medlemmer.

FynboKoret fik i 2015 nye sangere, der både sangmæssigt og socialt er integreret med de øvrige sangere og medvirker til, at koret er meget velfungerende.

Yderligere informationer og eventuelt medlemskab kan findes på www.FynboKoret.dk eller hos formanden Helge Pasfall på 66109670 / 20716671.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.