Den 6-årige dreng, der blev fundet livløs i en sø ved Kværndrup, er blevet genoplivet på OUH. Det fortæller Fyns Politi.

Opdateret klokken 20.43

Fyns Politi fik et kvarters tid over middag meddelelse fra OUH om, at de havde genoplivet den 6-årige dreng, der blev fundet livløs i en sø nær ved Kværndrup.

- Han er blevet genoplivet, men det er for tidligt at sige mere om hans tilstand, fortæller Kenneth Taanquist, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Søndag aften var der stadig ikke noget nyt om drengens tilstand.

Drengen lå ifølge Fyns Politi i søen mindst en halv time, før redningsholdet fandt ham.

Kort eftersøgning

Klokken halv 11 søndag formiddag rykkede Fyns Politi og Faaborg-Midtfyn Brandvæsen ud til Trunderup Dongsvej ved Kværndrup til en redningsaktion ved en mulig drukneulykke.

Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 10.30. Omkring en halv time efter fandt de drengen bevidstløs i en sø, der ligger på familiens ejendom, hvorefter han blev kørt til OUH. Fyns Politi kan endnu ikke sige mere om drengens tilstand.

Ifølge Fyns Politis vagtchef, Kenneth Taanquist, modtog Fyns Politi anmeldelsen af en familie, der efterlyste deres 6- årige søn, som de frygtede var faldet i en nærliggende sø. Fyns Politi, Falck, Faaborg-Midtfyn Brandvæsen og pårørende var med i eftersøgningen.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

Mere om emnet

Se alle
8
Kværndrup: Seksårig er afgået ved døden efter drukneulykke

Kværndrup: Seksårig er afgået ved døden efter drukneulykke