25 udstillere deltager, når der i weekenden er forårsmesse hos Terminalen.

Ringe: Da Lars Fram, filialdirektør hos Terminalen i Ringe, for første gang holdt forårsmesse for fem år siden, var det med 9 udstillere. Siden har konceptet grebet om sig, og når Terminalen igen slår dørene op den 9. april, bliver det med hele 25 udstillere. Og det er faktisk det, der er plads til, fortæller Lars Fram.

- Så vi har nået toppen i år, griner Lars Fram.

Hvert år afholder Terminalen en forårsmesse samt en Hjulemesse, hvor forskellige aktører fra butiks- og erhvervslivet kommer med stande, hvor der er musikalsk underholdning, og der er grundlag for en god og underholdende dag for messens gæster.

Ideen til messerne havde Lars Fram med sig fra bilforhandlere i Jylland i 80'erne-90'erne.

- Jeg havde ikke set den slags på Fyn. Så da jeg kom her til, tog jeg det op. Primært er det jo for at skabe noget liv i byen. Og så er det dejligt, hvis folk også opdager, at der ligger en bilforretning her, siger han.

- Og så er man jo nødt til at starte med sig selv, hvis man stiller krav til andre, tilføjer han med et smil.

Gæster fra hele Fyn

Udstillerlisten tæller i år Midtfyns Bilsyn, Ringe Apotek, SuperBrugsen, Outdoor Fyn, Ringe Maskinforretning, Lady&Vagabonden, Din Tøjmand, Tøjeksperten, Binau, Multi Flower Deaign, Bog&Idé, Ringe Tømrerforretning, Kene Gulve&Gardiner, Skoringen, Optiker Øjenkrogen, Marjoe ApS, Romhuset.dk, Terminalen, Nassau Door, Ringe fællesantanne, Butik 3i1, Midtfyns VVS, Ringe Slagterforretning, Yousee, Lykke Cykler & Scootere samt Estate-mæglerne i Årslev.

Lars Fram håber, at forårsmessen, som varer fra klokken 10-16, kan tiltrække et par tusind mennesker. Rekorden indtil videre er 2500.

- Der plejer at være fart på og mennesker overalt. For mange er det blevet en slags familieudflugt. Og vi kan jo se, at det er mange af de samme, der kommer igen. Og næste gang har de måske taget naboen eller nogle andre med, siger Lars Fram, som tilføjer, at gæsterne kommer fra hele Fyn.

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.

Mere om emnet

Se alle
Udstiller på forårsmesse: Vi har brug for hinanden

Udstiller på forårsmesse: Vi har brug for hinanden