Fuld fart på Vester Aabys nye pizzeria

Süleyman Basoda og Murat Basoda har susende travlt og er kommet godt fra start med at drive pizzeria i Vester Aaby. Foto: Palle Søby

Fuld fart på Vester Aabys nye pizzeria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går strygende for Vester Aabys nye madsted, og medindehaver Murat Basoda er efter knap tre måneder overbevist om, at der er basis for at drive pizzeria i byen.

Vester Aaby: De må da mangle et sted, hvor de kan købe takeaway i Vester Aaby?

Nogenlunde sådan tænkte Murat Basoda, da han i sommer overtog den tidligere lager- og værkstedsbygning på Svendborgvej 427 i Vester Aaby, efter han i otte havde havde drevet Vester Skerninge Pizzeria.

Sammen med broren Süleyman Basoda brugte han de følgende måneder på at totalrenovere bygningen, der i dag ser så ny og moderne ud, at man godt kan forledes til at tro, at det er en helt ny bygning.

7. december åbnede de Vester Aaby Pizzeria, og efter knap tre måneder er Murat Basoda sikker på, at det var en god ide, han fandt på.

- Det var jo et sats. Jeg solgte pizzeriaet i Vester Skerninge og har ikke mere med det at gøre. Vi er blevet taget rigtig godt imod her i Vester Aaby. Flere af mine gamle kunder kommer stadig og køber pizza her. Byen er jo slet ikke så lille, og vi hører fra rigtig mange, at de er godt tilfredse. Især har vi mange familier blandt kunderne. Det her skal jo meget brede sig via mund til mund. Jeg tror helt sikkert, der er basis for at drive pizzeria her, og jeg tror, byen har manglet sådan et sted. Vi har fuld fart på og susende travlt , siger 35-årige Murat Basoda, der har tyrkisk baggrund, men er født og opvokset i Svendborg.

36-årige Süleyman Basoda har tidligere arbejdet som pizzamand i Tyrkiet, men har været de seneste 12 i Danmark.

De arbejder hårdt lige nu, for de holder åbent alle ugens dage klokken 16-21.

- Vi er nødt til at give den en skalle her i begyndelsen. Men når der er gået et halvt års tid eller deromkring, kan det da godt være, at en af os kan holde fri engang imellem, og det kan også være, at vi på et tidspunkt ansætter en telefondame, siger Murat Basoda.

Murat og Süleyman Basoda har mange års erfarning i at lave pizzaer, og det har de lokale i byen allerede taget godt imod. Foto: Palle Søby
Murat og Süleyman Basoda har mange års erfarning i at lave pizzaer, og det har de lokale i byen allerede taget godt imod. Foto: Palle Søby
Süleyman og Murat Basoda har gjort meget ud af at totalrenovere den tidligere lagerbygning, så den i dag nærmest fremstår som en helt ny bygning. Foto: Palle Søby
Süleyman og Murat Basoda har gjort meget ud af at totalrenovere den tidligere lagerbygning, så den i dag nærmest fremstår som en helt ny bygning. Foto: Palle Søby

Fuld fart på Vester Aabys nye pizzeria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce