I forbindelse med budgetforhandlinger i efteråret 2015 droppede politikerne tanken om at få etableret en større multipark i Ringe.

Men det betyder langt fra, at ideen er død.

Foreningsfolk har nemlig sat gang i arbejdet med at få skabt en multipark med plads til skatere, parkour, streetbasket og andet ved Midtfyns Fritidscenter.

En af idémændene er formanden for Ringe skaterforening, Claus Fribo Nielsen.

- Vi har altid haft tanken i vores forening, at vi ville lave en skaterpark, men hvorfor begrænse det til det, lyder det spørgende fra Claus Fribo Nielsen, der selv kommer med svaret.

- Vi skal kigge i et større perspektiv, og vi skal have alle foreninger med, så der bliver skabt liv fra morgen til aften. Det er kun et spørgsmål om at være kreativ og lave noget, som alle foreninger kan bruge, siger Claus Fribo Nielsen.

I første omgang skal der holdes et informationsmøde om projektet, og det finder sted torsdag den 21. januar i Midtfyns Fritidscenter.

Her er foreninger, skoler, erhvervsliv og andre mulige interesserede i projektet velkomne til at deltage og byde ind.

- Det er et ambitiøst projekt, og derfor skal vi også have hele byen med, siger Claus Fribo Nielsen, der understreger, at projektet er i sin spæde start.

Mødet finder sted fra klokken 20 til 21.

Læs mere om det ambitiøse projekt i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis lørdag eller på www.mitfyn.dk fra klokken 16.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.