Frivillige gør klar til ny sæson i Bio


Frivillige gør klar til ny sæson i Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Der blev vasket, skrubbet, skurret og poleret, da cirka 10 frivillige fra Midtfynsk Biografforening i weekenden gjorde klar til den nye sæson. Blandt dem var foreningens nyvalgte næstformand, Henrik Busk.

- Jeg skulle faktisk være rejst på ferie, men blev hjemme en ekstra dag. Nogen skal jo være med til at gøre biografen ren, inden vi åbner den 31. juli. Og den trænger virkelig til det, konstaterer han, mens han folder sin pudseklud en ekstra gang.

En støvet affære

Imens er 26-årige Bonnie Cook fra Sødinge i fuld gang med at tømme et skab for gamle billetter og aviser.

- Puh, hvor det støver, siger hun, da endnu en bunke aviser ser dagens lys.

For de frivillige gælder det i første omgang at få gjort hovedrent inden åbningsweekenden, som bliver markeret med fremvisning af hele fire film, heriblandt den nye tegnefilm fra Disney, "Bjørnebrødre".

På et senere tidspunkt kan maling af vægge og loft komme på tale. Men først skal foreningen være sikker på, at det overhovedet er muligt at lokke folk i biografen i Ringe.

- De seneste par år gik det ikke så godt for den gamle forpagter. Men vi håber da, at borgerne i Ringe vil bakke op om en biograf, der er drevet af frivillige kræfter, siger Bonnie Cook og tilføjer, at Ringe Bio kan være et spændende alternativ til de mere strømlinede biografer i Odense.

Også Mette Rasmussen, som denne lørdag vasker stole af, er optimist.

- Men det kræver, at vi skaffer film hjem, som er mere up to date, end det har været tilfældet under den tidligere forpagter. Selve biografen fejler i hvert fald ikke noget, siger hun.

Vigtig del af kulturlivet

Hverken Mette Rasmussen, Bonnie Cook eller Henrik Busk er i tvivl om, hvad der står på spil.

- Hvis Ringe mister sin biograf, taber den samtidig en vigtig del af sit kulturliv. Politikerne taler meget om at gøre byen til et attraktivt sted at være. Det kan en biograf være med til at sikre, siger Henrik Busk.

Frivillige gør klar til ny sæson i Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce