Fritidsstrategi er god nok


Fritidsstrategi er god nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytænkende forslag til fritidsliv fik opbakning på kommunalbestyrelsesmødet

FAABORG-MIDTFYN: Flere idrætstilbud, sundere kost i kommunens fritidsfaciliteter og flere maritime og landskabsbaserede friluftsaktiviteter.

Sådan lyder bare et udpluk af de idéer til et bedre fritidsliv, som Kultur- og Fritidsudvalget har lavet i den nye Fritidsstrategi.

- Mange vil nok synes, det er provokerende, fordi vi opfordrer til at tænke i helt nye baner. Det gælder både med helt nye fritidsaktiviteter, men også med sådan noget som "friturefri-zoner", som vi gerne ser bliver en realitet i alle kommunens idrætscentre. Men vi er meget tilfredse med forslaget, sagde Lene Høsthaab (V), der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Sendt til høring

Og generelt var resten af kommunalbestyrelsen, der diskuterede oplægget tirsdag aften, også positive over for fritidsstrategien.

- De var enige i oplægget, så nu må det være op til andre interesserer i fritidslivet at give deres tilbagemeldinger på udspillet, sagde Lene Høsthaab.

Forslaget blev derfor godkendt og sendt videre til høring. Den offentlige høringsperiode løber fra den 15. juni og frem til den 15. september.

Hvis du vil læse om tilblivelsen af fritidsstrategien og den udgave, der bliver sendt i høring, kan du læse den på www.faaborg-midtfyn.dk/fritidsstrategi.

Fritidsstrategi er god nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce