Frisør overtager adressen: Restaurant Frøken G lukker i Ringe

Den første uge i januar skal de sidste spor efter restauranten Frøken G ryddes ud. I marts rykker en ny lejer ind. Foto: Michala Bøgetoft

Frisør overtager adressen: Restaurant Frøken G lukker i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restauranten Frøken G i Ringe lukker fra det nye år, fordi dens ejere går på pension. I stedet flytter Frisør R ind.

Ringe: Fra det nye år er det slut med pizzabuffet og steakaften hos restaurant Frøken G, som siden april 2012 har holdt til på Stationsvej i Ringe. Efter fem og et halvt års arbejde i restaurationsbranchen i den midtfynske by har ægteparret Lone Sams og Rolf Greinert valgt at pensionere sig selv og Frøken G.

- Vi har arbejdet 14 timer hver dag i fem år, og nu har vi brug for at få noget mere fritid, forklarer Lone Sams om beslutningen, mens hun er ved at pakke i kasser og finde ud af, hvad der skal blive af restaurantens sidste tilbageværende møblement.

Ejerne har ellers forsøgt at få andre til at føre restauranten videre, men ingen har bidt på.

- Det startede oprindeligt som et familieforetagende, men da det gik op for vores børn, hvor meget tid det kræver, har de ikke været interesserede i at tage over. Vi har ellers også forsøgt at sælge restauranten, men ingen har turdet at føre den videre, fortæller Lone Sams, som derfor er ved at pakke restauranten over for stationen i Ringe sammen. Og selvom det er trist at pakke det projekt, som parret har lagt utallige timer og kræfter i, ned, er begge to glade for de oplevelser, som de har fået i restauranten.

- Vi er blevet en del af lokalsamfundet, og vi har været glade for at være her, fortæller Lone Sams.

Og på trods af at det ikke bliver bag disken hos Frøken G, bliver det formentlig ikke det sidste, beboerne i Ringe ser til parret, da de i sommer flyttede ind i en lejlighed i Ringe.

Frøken G
Siden april 2012 har Frøken G haft adresse på Stationsvej 7 i Ringe.

Restauranten er ejet af Lone Sams og Rolf Greinert.

Efter fem og et halvt år har ejerne valgt at lukke restauranten og gå på pension.

Frøken G har blandt andet serveret pizza-buffet, holdt steak-aften og lavet mad ud af huset.

Frisør flytter ind

Fra midten af marts kan man, i stedet for salatbar og sandwich, købe dig til en omgang farve eller få klippet spidser i de lyse lokaler på Stationsvej i Ringe. Frisør R flytter nemlig fra Jernbanegade, hvor salonen har ligget siden 2008, og rykker ind på Stationsvej 7.

- Vi flytter til Stationsvej i marts, da bygningens tilstand er bedre, end den på Jernbanegade. Vi har ellers været glade for lokalerne på Jernbanegade, men da vi flyttede ind i 2008, lovede udlejeren at male facaden, og det har vi nu ventet tålmodigt på i ni og et halvt år, fortæller ejeren af Frisør R, Rikke Frost, som derfor hurtigt slog til, da hun hørte, at lokalerne på Stationsvej 7 blev ledige.

Ud over at salonen rykker omtrent 170 meter mod syd og ind i lidt større, nymalede lokaler vil kunder af Frisør R ikke komme til at mærke til flytningen.

- Vi regner med at flytte salonen i midten af marts, og så åbner vi hurtigt efter igen, siger Rikke Frost.

Frisør overtager adressen: Restaurant Frøken G lukker i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce